Meie Karu!

Seekord räägime oma uuest karust, keda te kõik näete keskuse üleval diivanite peal 😊
Karu ülesandeks on hoolitseda kõigi MK Tennisekooli ja Veeriku Spordikeskuse mängijate eest, kes peaksid (erandkorras loomulikult😊) mõne mängu kaotama. Teda võib kallistada ja kurgu alt sügada ning oma karujõuga hajutab ta igasuguse meelekibeduse. Ning kui peaks tekkima mängijal olukord, kus silmapiiril pole ühtki tublidest tennisekooli treeneritest ning tuleb peale lohakus või mõni muu häda, siis ainuüksi selle karu pilk aitab mängu mugavustsoonist jälle välja tuua. Karu vaatab.

See karu tõug on välja aretatud Tartu Akadeemilise Tenniseklubi (TATK) laborites ning tänu ja ilusa ühise tuleviku soovidega edasi antud MK Tennisekooli ja Veeriku tennisekeskuse perele AD 2017 novembrikuus tennisekeskuse avaturniiril. Karul on kaelas haruldane, kahe otsaga sall. Sellele tikitud MK
Tennisekooli ja TATKi logod tähistavad võistlus- ja seltkonnatennise ühtset olemust ning meie ühiseid häid kavatsusi sportliku vaimu ja vormi ning tenniseelu edendamisel.

Suur aitäh meie poolt kogu Tartu Akadeemilisele Tenniseklubile!

meie karu.jpg