Liigatennis 18.11- naiste II liiga paarismäng ja III liiga üksikmäng

Pühapäev oli taaskord naiste päralt, mil omavahel võtsid üksikmängus mõõtu III liiga ja paarismängus II liiga naised.
III liigas mängiti esiti kahes alagrupis, kust alagruppide parimatena jõudsid poolfinaali Erle Eesmäe, Eglit Allilender, Kristiina Laur ja Piret Pallo. Finaaliheitluses jäi peale Kristiina Laur, alistades Eglit Allilenderi seisuga 6-1 6-4.

5. koha sai Liis Lang, kes sai Maie Tomikast jagu 6-4 6-1

Rohkem tulemusi siin: http://etl.tournamentsoftware.com/sport/draws.aspx?id=E919AF0F-784D-4D36-A3C7-C2951089E4C8 

II liiga paarismängust võttis osa 10 paari. Turniiri tegi eriti põnevaks üks debüüdi teinud paar - Katrin Liivamägi ja Anu Kaasik - kes pakkusid pealtvaatajaile väga vaatemängulist nö vanakooli tennist ning kes oma täpsete löökide ja oskusliku võrgumänguga panid nii mõnegi vastase kukalt kratsima, kuna ilmselt poldud varem sellise kogemustepagasi vastu silmitsi seistud. Samm-sammult jõudsidki nad finaali välja, kuid seal pidid nad siiski alla vanduma turniiri favoriitidele, Kai Uudeküllile ja Nelli Sepale, kes võitsid 6-3 7-5. 

Poolfinaali jõudsid veel Kirsti Kuhi/Reeli Torn-Leesik ja Anneli Puhk/Piret Reichmann 

Lohutusturniirist kujunes justkui omaette võistlus, kuna sealgi võitlesid kõik viimse punktini ja kõik mängud läksid otsustavasse setti. Lohutusturniiri võitjatena lahkusid Elo Toom ja Kadiliina Kuusik. 
Rohkem tulemusi siin: http://etl.tournamentsoftware.com/sport/draw.aspx?id=86FBB244-8237-451C-A86C-6484224D5C53&draw=1
Kohtumiseni liigaturniiridel juba uuel aastal!


Grete roose