Liigaturniirid 12-13.01

Laupäeval (12.01) toimusid naiste IV liiga üksikmäng ja meeste II liiga üksikmäng. 

Naiste IV liigas võitis 5 rasket mängu maha pidanud Talvi Mõttus, alistades finaalis Noora Olssoni. Lohutusturniiri võitis Riin Luts. 
Meeste seas võitis Tallinnast tulnud Kristjan Kuutok, kellele andis põneva lahingu finaalis Toomas-Karl Reinoja. Lohutusturniiri võitis Siim Sillamaa. 
Pühapäeval (13.01) olid rivis meeste IV liiga üksikmängijad ja naiste II liiga paarismängijad. Esimese asetusega Igor Lobanov ei vääratanud ning sai finaalis jagu Uno Ainsoost. Lohutusturniiri võidupunktid noppis endale Robert Bagdasarjan. 
Naiste II liiga paarismängus mängiti esialgu alagruppides, kus alagruppide võitjad mängisid omavahel välja esikoha. Oma alagrupid võitsid üsna kindlalt Reeli Torn-Leesik ja Kirsti Kuhi ning Kai Uudeküll ja Nelli Sepp. Esialgu tundus finaal minevat Reelile ja Kirstile, ent Kai ja Nelli suutsid teises setis teha vägeva comeback'i ning suutsid mängu viia otsustavasse super tie-breaki. Reeli ja Kirsti jõudsid endid aga koguda ja võitsid lõpuks esikoha endale! 

Järgmised liiga turniirid Veeriku Spordikeskuses toimuvad 17. veebruaril, mil mängitakse naiste ja meeste III liiga paarismängud.


Grete roose