Ambitsioonikate amatööride turniirisari

26. jaanuari õhtupoolikul toimus kõige esimene Ambitsioonikate Amatööride tenniseturniir ja etteruttavalt võib öelda, et mitte ka viimane! 

Turniiril said kaasa lüüa igal tasemel algajad, kuna mängijad jaotati mängukogemuse põhjal erinevatesse liigadesse, kus nad said jõudu proovida sarnasel tasemel vastastega. Olid neid, kelle jaoks oli turniir täiesti esimene turniir ükskõik millisel spordialal; neid, kelle jaoks esimene proovilepanek tennsieturniiril; kui ka neid, kes olid juba varem mõned korrad tenniseturniiril võistelnud. Igatahes sai igaüks loodetavasti põnevaid mänge ja kindlasti ühe suure kogemuse võrra rikkamaks. 

A-liigas mängisid juba natuke kogenumad mehed, kus võitjaks trooniti Romet Heitur. B-liigas madistasid sama kogenud naised ja karika tõstis pea kohale Mirjam Mikson. C-liigas võistlesid veidi vähesema kogemusega mehed ja naised. Seal saavutas esikoha Rene Väärt

Hea on see, et kui sellel turniiril sai mängijad liigadesse pandud puhtalt selle järgi, kuidas keegi ise oma mängutaset hindas, siis selle turniiri käigus kujunesid jõujooned välja ja seega on ka kohtunikul järgmisel korral lihtsam mängijaid liigadesse paigutada, kuna tasemed on selgemad. 

Järgmine Ambitsioonikate Amatööride turniir toimub 9. märtsil. 
Ootame kõiki uusi ja vanu ambitsioonikaid end proovile panema!

Pildid selle korra kõige tublimatest:

Grete roose