Naiste ja meeste III liiga paarismäng 30.03

30. märtsil toimus Veerikul naiste ja meeste III liiga paarismänguturniirid. Naistel võttis osa 8 paari, kus mängiti omavahel play-offis, kus võitjapaariks tuli turniiri esimene paigutus Kristel Taru ja Marian Kund. Kusjuures, võit tuli raskelt, sest absoluutselt kõik mängud võideti otsustavas super tie-breakis, kus kõige lihtsam (!) neist lõppes seisuga 10-7 finaalis. Teise koha saavutasid Agnes Luhakooder ja Ave Pettai. 

Meeste paarismängus osales 6 paari, kust kahes alagrupis pääsesid play-offi 2 parimat paari mõlemast alagrupist. Turniiri esimese asetuse, Ranno Treiali ja Ahti Rattasepa, seljatasid finaalis Urmas Tillisson ja Rain Sirk, kes võitsid sellega ka turniiri.  

Täpsemad tulemused leiate siit (MIII) ja siit (NIII) 

Järgmised ja ühtlasi ka sisehooaja viimased liigaturniirid leiavad aset tuleval nädalavahetusel (13.-14.aprillil), kus laupäeval toimuvad naiste III liiga ja meeste IV liiga üksikmängud ja pühapäeval naiste ja meeste II liiga paarismängud. Olete kõik oodatud!

Grete roose