Mixtuur

6-7. aprillil toimus Veerikul Mixtuuri 2. etapp, millest võtsid osa segapaarid erinevates tugevusliigades. Kolme liiga peale tuli kokku 25 paari, neist kõige rohkem Hõbe Liigassse. 

Hõbe Liigas mängiti 4 alagrupis, kus iga alagrupi 2 parimat said edasi play-offi. Play-offis mängisid finaali ennast Kärt Laarman/Erkki Leego ja Kadiliina Kuusik/Ivar Kuusik. Viimased võitsid tasavägises mängus seisuga 6/4 7/5. 
Kuld Liigas jõudsid finaali üksteise jaoks juba vägagi tuttavad vastased Nelli Sepp/Kuldar Lääne ja Eva Mägi/Jüri Pertmann. Nelli ja Kuldar lahkusid võitjatena seisuga 7/5 6/2. 

Plaatina Liigas ei kulgenud mängud paberi järgi ootuspäraselt. Suurepärase turniiri tegid tartukad Anu Sisask ja Rauno Parv, kes teel finaali võitsid nii mõnegi väga tugeva paari ja seisid finaalis silmitsi Plaatina Liiga eelmise hooaja võitjatega, Liisi Paloviiri ja Madis Sprenkiga. Anu ja Rauno mängisid aga nemadki üle ja võitsid Plaatina Liiga finaali numbritega 6/4 6/1. 


Täpsemad tulemused leiate siit 

Suur tänu kõigile osalejatele ja turniiri toetajatele Goldtime, Tartu Mill ja Dievole!


Pildid kõige tublimatest:


Grete roose